Дуже простий і швидкий рецептик.
Отож нам знадобиться: Картопля, цибуля, риба (або м"ясо чи гриби), олія, сіль, зелень.
Беремо лист фольги, ставимо його на тарілку так щоб половина листа закривала тарілку, а іншою можна було накрити страву згодом. На основу листа (ту частину що лежить на тарілці) наливаємо 1 ст.л. олії і розмазуємо. Далі ріжемо пластинами картоплю, зверху цибулю, кладемо рибу (або щось інше по бажанню), солимо, поливаємо зверху ще 1/2 ст.л. олії , посипаємо зеленню.
Ось варіант з грибами:
Тепер накриваємо іншою частиною фольги та акуратно закручуємо краї.
Відправляємо наше НЛО в духовку на 25-30 хвилин при температурі 150 градусів - насправді по запаху почуєте коли все буде готово :-)
От і все, смачного!
Файно :) Люблю такі рецепти, просто, смачно і красиво. Я хоч і обідала вже, та слюнів повний рот :D Юля, а трави якісь особливі? Цікаво, які трави австралійці полюбляють.
ReplyDeleteДякую Оксана! Я посипала замоложеним укропом (завжди тримаю в морозилці). Трави восновному такі як і в нас: петрушка, кріп, цибулька. Часника правда зеленого не бачила. Але я б сказала найбільшою популярністю користується зелене листя коріандру (з вигляду дуже схоже на петрушку) - воно дуже смакує в азійській кухні, але як на мене троха зарізке для щоденних страв.
ReplyDeleteСьогодні з'їла на обід рибку за твоїм рецептиком. Смакота іще та!!! Дякую за ідею, а то я все стейки і стейки робила :) а тут вже й з гарніром відразу. Так у фользі і принесла на роботу. :))))
ReplyDeleteТа ти шо!! Так приємно чути!!! :-D
ReplyDeleteВ мене Петя на роботу також так в фользі і брав)) Щось забула запитати як то він в мікрохвильовці розігрівав...
Пробую варіант у рукаві для випічки :)
ReplyDeleteООО, ну давай! І самій цікаво що вийде... думаю буде навіть більш сочніше ніж в фользі.
ReplyDeleteВийшло дійсно смачно і сочно :)
ReplyDelete