Tuesday 31 January 2012

Запечена рибка

Дуже простий і швидкий рецептик.

fish2.jpg


Отож нам знадобиться: Картопля, цибуля, риба (або м"ясо чи гриби), олія, сіль, зелень.

fish7.jpg

Беремо лист фольги, ставимо його на тарілку так щоб половина листа закривала тарілку, а іншою можна було накрити страву згодом. На основу листа (ту частину що лежить на тарілці) наливаємо 1 ст.л. олії і розмазуємо. Далі ріжемо пластинами картоплю, зверху цибулю, кладемо рибу (або щось інше по бажанню), солимо, поливаємо зверху ще 1/2 ст.л. олії , посипаємо зеленню.

fish4.jpg

Ось варіант з грибами:

fish3.jpg

Тепер накриваємо іншою частиною фольги та акуратно закручуємо краї.

fish5.jpg

Відправляємо наше НЛО в духовку на 25-30 хвилин при температурі 150 градусів - насправді по запаху почуєте коли все буде готово :-)

От і все, смачного!

fish1.jpg

7 comments :

  1. Файно :) Люблю такі рецепти, просто, смачно і красиво. Я хоч і обідала вже, та слюнів повний рот :D Юля, а трави якісь особливі? Цікаво, які трави австралійці полюбляють.

    ReplyDelete
  2. Дякую Оксана! Я посипала замоложеним укропом (завжди тримаю в морозилці). Трави восновному такі як і в нас: петрушка, кріп, цибулька. Часника правда зеленого не бачила. Але я б сказала найбільшою популярністю користується зелене листя коріандру (з вигляду дуже схоже на петрушку) - воно дуже смакує в азійській кухні, але як на мене троха зарізке для щоденних страв.

    ReplyDelete
  3. Сьогодні з'їла на обід рибку за твоїм рецептиком. Смакота іще та!!! Дякую за ідею, а то я все стейки і стейки робила :) а тут вже й з гарніром відразу. Так у фользі і принесла на роботу. :))))

    ReplyDelete
  4. Та ти шо!! Так приємно чути!!! :-D
    В мене Петя на роботу також так в фользі і брав)) Щось забула запитати як то він в мікрохвильовці розігрівав...

    ReplyDelete
  5. Наталя Глушко8 February 2013 at 13:02

    Пробую варіант у рукаві для випічки :)

    ReplyDelete
  6. ООО, ну давай! І самій цікаво що вийде... думаю буде навіть більш сочніше ніж в фользі.

    ReplyDelete
  7. Наталя Глушко10 February 2013 at 23:16

    Вийшло дійсно смачно і сочно :)

    ReplyDelete